NOTRE DAME, CORBY HALL RECONSTRUCTION

This project included the demolition of the existing Corby Hall on the campus of the University of Notre Dame and the construction of a new 55,814 square foot, four-story, congregate living facility with attached 15,166 square foot semi-heated underground parking facility for the Holy Cross Congregation. Utilities and landscape installations directly associated with the new […]

GLEN OAKS COMMUNITY COLLEGE CONCOURSE RENOVATION

The concourse renovation project consisted of the renovation of 16,820 square feet of the 1969 concourse. It included the upgrade of all finishes, re-configuration of stairs and access from the lower level, the inclusion of meeting rooms, and a new café location.

NOTRE DAME, WALSH HALL SELECTIVE RENOVATIONS

Renovation of Walsh Hall included complete demolition and reconstruction of community bathrooms, and a newly accessible entry with access to a new compliant elevator. Also integrated into the existing building were private apartments, social spaces, and kitchenettes on each of the five stories. Interior finishes and doors in all common spaces and private apartments were […]

NOTRE DAME, HOWARD HALL RENOVATION

Exterior improvements for this women’s hall included renovation of the patio space and accessibility, new bike loops and walkways, storm water improvements and landscape renovation. All work, including the interior improvements also led by Arkos Design, was constructed during the 11-week summer break.

NOTRE DAME, ST. EDWARDS HALL RENOVATION

Renovation of this four-story residence hall updated the restrooms, common kitchen and lounge spaces, rector suite, and student room vanities. Corridor finishes and common area lighting were upgraded. Landscape improvements included a new patio with built-in grill.

SOUTHWESTERN MICHIGAN COLLEGE, NILES CAMPUS INTERIOR RENOVATION

This two-phased renovation updated the aesthetic and function of the student-faculty commons and student service center, converted underutilized spaces into faculty offices and a SCALE-UP science lab and multipurpose room. In addition, the old entry was transformed into a welcoming lobby with conference/community room, and all corridor finishes were upgraded.